Down the Road Wherever Tour 2019

I kveld starter endelig Mark årets «Down The Road Wherever»-turné i Barcelona. Det er første gang på snart fire år at Mark og bandet holder en konsert i denne skalaen, så spenningen er stor før denne kvelden for mange av oss. 85 konserter fra i dag og frem til 22.september er planlagt, og tre av disse skal holdes i Norge i juni, nærmere bestemt i Ålesund, Bergen og Oslo. Også i år vil være mulig å kjøpe offisielle opptak fra de enkelte konsertene via Marks egen webside. Mer info om dette finner dere her.

Husk også å følge Guy Fletchers turnédagbok i tiden fremover. Den vil gi dere et unikt innblikk i livet på veien fra den kommende turneen. Guys dagbok finner dere her.

Følg for øvrig vår turnéside via linken i høyre fane for ytterligere informasjon om turneen etter hvert som den skrider frem 🙂