Paul Crockford

Paul Crockford ble født i Lewisham i 1958, og har vært den trofaste manageren til Mark Knopfler siden han fikk jobben med å planlegge promoteringen av det suksessrike soloalbumet ”Sailing to Philadelphia” som kom høsten 2000.

Crockford jobbet en periode for et av Englands største plateselskap hvor han var med å promotere store band som The Police, Genesis, Eric Clapton og Tears for fears før han i 1987 startet sitt eget selskap under navnet Damage Management. Her hadde han stor suksess med bandet Level 42 som ble ett av Englands mest suksessfulle band på 80 og 90-tallet med over 20 millioner solgte plater.

Godeste Paul har også viet mye av sin tid til veldedighetsarbeid for å samle inn penger til gode formål. I årene mellom 1986 – 1991 var han med i arrangørkomiteen for ”Prince`s Trust” som samlet inn over £5million, hvor artister som Tina Turner, Mick Jagger, Ringo Starr, Paul McCartney, George Harrison, David Bowie, Phil Collins og ikke minst Dire Straits ble hyret inn.

I dag representerer han altså Mark Knopfler i tillegg til artister som William Topley, The 21st Century Sciziod band og den legendariske bassisten Danny Thompson. Og som det står i den offisielle biografien om han; ” he is available for lunch most days!”