Press "Enter" to skip to content

Måned: juni 2010

Eksklusivt intervju med Terry Williams…

MKNorge har kommet i kontakt med tidligere trommeslager i Dire Straits, Terry Williams, og stilt han en del spørsmål relatert til hans tid i bandet. Terry spilte trommer i Dire Straits i perioden 1982 til 1988, og bidro på utgivelser som «Alchemy» og «Brothers in arms». Les intervjuet her.

Velkommen til nye MKNorge!

Vi har nå jobbet med å lage en ny og mer velfungerende webside, og gleder oss til å dele den med dere!  Den gamle siden fungerte greit, men det har vært for tungvint å legge ut nyheter og bilder på en rask og enkel måte. Derfor har vi nå lagt det gamle designet på hylla, og startet fra scratch med et helt nytt design. Dette for å gjøre det enklere å holde dere oppdatert på alt som har med Mark Knopfler å gjøre. Sidene vil være under stadig oppdatering, så heng med fremover.

Så hva er egentlig nytt?

  • Helt nytt design.
  • Egen fan-brev side. Vi tar gjerne i mot dine referater og opplevelser.
  • Egen Youtube-side. Her vil vi samle og bytte ut en samling Mark Knopfler Youtube-klipp fra tid til annen.
  • Random Flickr-galleri. Nederst på siden ser du et galleri. Når siden oppdateres lastes seks nye Flickr-bilder relatert til Mark Knopfler inn. Trykk på bildet for å komme til album.
  • Kontakt-skjema. Ønsker du å kontakte oss? Benytt linken i kolonnen til høyre.
  • Kommentar-mulighet. Det er nå mulig å legge inn kommentarer på de enkelte nyheten vi legger ut.
  • Og sist, men ikke minst… Et mer brukervennlig design for vår del.  Forsiden vil fungere som en nyhetsside, og det vil nå bli lettere for oss å dele siste nytt om Mark Knopfler med dere.

Vi håper dere blir fornøyd med de nye sidene. Vi vil jobbe kontinuerlig fremover med å finpusse detaljene, og skulle du ha noen tips eller forslag er det bare til å ta kontakt! Vi vil gjerne høre fra deg!

MVH Kay, Jarle og Torbjørn.

MKNorge.com