Press "Enter" to skip to content

Måned: august 2010

Avstemning…

For å slå i hjel litt tid mens vi venter på nyheter fra Mark & Co, kjører vi en aldri så liten avstemning. Saken er som følger:

Som nyutdannet astronaut har du blitt valgt ut av NASA som den eneste nordmann ombord på romskipet Knopfler-1 til Mars. Heldig som du er får du ta med deg én jordisk gjenstand på reisen. Valget er forsåvidt enkelt. Du vet at du skal ta med deg et av de fantastiske studio-albumene til Dire Straits. Spørsmålet er bare hvilket. Du benytter de neste dagene til å lytte igjennom platesamlinga, og etter utallige timer foran anlegget får du endelig bestemt deg:

[poll id=»4″]

Nettradio

MKNorge har nå lansert en nettradio som spiller Mark Knopfler og Dire Straits 24 timer i døgnet. Ja, du leste riktig! Masse sjeldne konsertopptak som absolutt er verdt å høre. Radio finner du menyen på toppen 🙂

Gratulerer med dagen, Mark!

I dag, den 12.august 2010, fyller Mark Knopfler 61 år, og beviser en gang for alle at 60+ ikke er noen alder å snakke om. I løpet av året som har gått har han rukket å gi ut et meget solid soloalbum, og også gjennomført en fantastisk turné rundt i Amerika og Europa, nervetrøbbel til tross. Mark er en fighter. Han er tro mot sine fans, og han leverer varene! Hva mer kan man forvente? Takk for et fantastisk år Mark – vi gleder oss til fortsettelsen!  Gratulerer med dagen!