Press "Enter" to skip to content

Måned: mai 2011

The Straits – Royal Albert Hall 22.mai

I går kveld holdt bandet The Straits, bestående av blant annet Alan Clark, Phil Palmer og Chris White, alle tidligere medlemmer av Dire Straits, en veldedighetskonsert i Royal Albert Hall. 3000 billetter ble solgt, og bandet spilte følgende setliste:

Private Investigations
Walk Of Life
Telegraph Road
Romeo & Julie
Tunnel Of Love
Your Latest Trick
Brothers In Arms
Two Young Lovers
Sultans of Swing
Monye for Nothing
Going Home

MKNorge på Twitter


Nå har du mulighet til følge Mark Knopfler Fanklubb Norge på Twitter. Vi håper med dette å kunne holde enda flere oppdatert på stoff relatert til Mark Knopfler og hans karriere. Følg oss her!

Mark holdt veldedighetskonsert…

Som nevnt i forrige post holdt Mark Knopfler i går en lukket veldedighetskonsert sammen med Guy Fletcher, John McCusker, Luke Brighty og Danny Thompson i det nyåpnede hotellet Corinthia i London. Alle inntekter gikk til The Gender Rights and Equality Action Trust, og etter konserten ble også Marks signatur-gitar fra Fender auksjonert bort til den nette sum av 75.000£.

Dette er sangene som ble spilt:
Sailing to Philadelphia
Romeo and Juliet
Get Lucky
Song for Sonny Liston
Marbletown
Local Hero

Mark Knopfler holder lukket veldedighetskonsert…

Den 19.mai holder Mark Knopfler er veldedighetskonsert på luksushotellet The Corinthia i London sammen med blant annet Guy Fletcher, John McCusker og Danny Thompson. Billettene koster 1000£ per stykk, men er dessverre kun tilgjengelig for inviterte gjester. Vi andre får heller glede oss over det faktum at han faktisk skal gjøre en opptrenden. Kanskje blir det mer aktivitet i tillegg til plateinnspillingen fremover 🙂

Oppdatering fra Marks studio…

Arbeidet med Marks nye album pågår for fullt, og Guy Fletcher skriver nå på sin webside at resten av bandet er ventet inn for innspilling i løpet av juni. Han skriver også at det vil være en forandring i sammensetningen av bandmedlemmer på dette albumet, uten å spesifisere noe mer enn det. Vi må med andre ord smøre oss med tålmodighet inntil videre, men mye vil nok altså bli avslørt i løpet av juni 🙂 Les kapittel 2 i Guy Fletchers studiodagbok her. Dette er spennende!