Press "Enter" to skip to content

Måned: juni 2011

Hva skjer videre?

Som tidligere nevnt vil ikke det kommende Mark Knopfler-albumet bli mikset før i begynnelsen av 2012, til tross for at innspillingen er forventet ferdig denne uka. Guy Fletcher sier i dag at det er en veldig god grunn til at miksingen er utsatt, men at han foreløpig ikke kan si noe mer om årsaken. Vi får med andre ord vente i spenning på å høre mer om hva som skal skje det kommende halvåret…

Alle musikere bekreftet… Oppdatert!

Guy Fletcher publiserte i dag listen over bandmedlemmene som bidrar på Marks kommede album. Disse er: Guy Fletcher, Richard Bennett, Glenn Worf, Ian Thomas, Jim Cox, Phil Cunningham, Mike McGoldrick og John McCusker. Ian Thomas erstatter dermed Danny Cummings på trommer, mens Jim Cox, som sist bidro på Shangri-la, nå er tilbake på keyboard og piano… Siste nytt: Paul Franklin, mannen som spilte lap steel-gitar både for Dire Straits og senere også på flere av Marks soloprosjekter, har ankommet studioet.

Siste nytt fra Marks studio…

Guy Fletcher sier i dag at hele bandet nå er i studioet til Mark for innspillingen av hans kommende album. Det nevnes foreløpig ingen navn musikerne som er med, men Guy bekrefter at det er en trommeslager, to keyboardister og en gitarist i tillegg til Mark Knopfler selv. Det er også ventet inn flere musikere over helgen, så dette virker spennende. Heng med for oppdatert info!

Studioinnspilling i gang!

Guy Fletcher forteller i dag at bandet nå er på plass i Mark Knopflers studio, og at innspillingen av hans nye album er i gang! Mye tyder på at Marks faste trommeslager de siste årene, Danny Cummings, ikke er blant bandmedlemmene denne gang.

En liten oppdatering…

Guy Fletcher forteller i dag at resten av bandet ankommer studioet til Mark til neste uke for innspilling av hans nye soloalbum. Marks offisielle nyhetsside forteller samtidig at albumet antakelig ikke vil bli mikset før i begynnelsen av 2012. Det ser med andre ord dårlig ut for et nytt album denne høsten…