Press "Enter" to skip to content

Måned: oktober 2011

Mannheim – 25.10.2011

Mark spiller stadig mer sammen med Bob Dylan på turneen, og etter at han i går hadde fullført sin del av showet, dukket han opp igjen og spilte gitar på fem av Dylans låter. Disse var: Leopard Skin Pill Box Hat, Don’t Think Twice, Things Have Changed, Mississippi og John Brown.

Den øvrige setlista til Mark og bandet var som følger:

1. What It Is
2. Cleaning My Gun
3. Sailing To Philadelphia
4. Hillfarmer’s Blues
5. Privateering
6. Song For Sonny Liston
7. Haul Away
8. Marbletown
9. Brothers In Arms
10. Speedway At Nazareth
11. So Far Away

Oberhausen – 23.10.2010

Marks turné med Bob Dylan fortsetter for fullt, og under gårsdagens konsert ble Mark invitert til å spille på fire av Dylans låter, henholdsvis Leopard-Skin Pill-Box Hat, It Ain’t Me Babe, Blind Willie McTell og Things Have Changed. Mark er utvilsomt i toppform om dagen, og både gitarspill og vokal er meget bra. Her kan du høre opptak av sangen Mark spilte sammen med Bob denne kvelden:

Leopard Skin Pill Box Hat
It Ain’t Me Babe
Blind Willie McTell
Things Have Changed

Mer samspill med Mark og Bob

21.oktober spilte Mark hele tre sanger live sammen med Bob Dylan i Luxembourg, henholdsvis på låtene Leopard-Skin Pill-Box Hat, It’s All Over Now Baby Blue og Things Have Changed. Here er et utdrag fra kvelden:

Mark og Bob sammen på scenen

Foreløpig har det bare skjedd én gang i løpet av høstens turné, men til gjengjeld har vi et opptak av det. Her har dere sangen Beyond Here Lies Nothin’ fra Bournemouth den 14.10.2011, hvor Mark bidrar på gitar.

Oppsumering fra Paris…

Her er nok et sammendrag, denne gang fra konserten Mark hold i Paris den 17.10. Mark er utvilsomt i meget god form om dagen, noe man merker både på vokal, gitarspill og scene-uttrykk. Det er ikke umulig at videoopptaket av denne konserten etter hvert blir lagt ut i fullversjon. I såfall blir den å finne her inne. Heng med!