Press "Enter" to skip to content

Måned: august 2012

«Privateering» får omtale på «Radio Rock»

«Privateering» vil få omtale i radioprogrammet «Radio Rock» på NRK P1 i morgen. Gutta i studio, Bård Ose og Robert Sætervik, vil helt sikkert prate om albumet samt spille sanger fra det rykende ferske mesterverket. Så da er det bare å benke seg foran radioapparatet i morgen kveld mellom kl.21 og kl.24!

Geir Engen med nytt album

Geir Engen er stor fan av Mark Knopfler og medlem i MKNorge. Engen har eget band og kommer nå med sitt tredje studioalbum. Den forrige plata hans ligger på Spotify. Verdt å sjekke ut! man kan lett høre hvem han er inspirtert av! Klikk deg inn for å lese pressemeldingen.

Geir Engen kommer med ny plate. Den tredje i rekken, hvis man ikke regner med Demo innspillinger.
Plata har kommet til ved et ”uhell”. Prosjektet begynte egentlig som en invitasjon fra Robert Mære til en demo innpilling i hans nyetablerte studio På Levanger. Studioet har etter hvert blitt til et eksklusivt studio, med mye tipp topp utstyr, og veldig ”musikalske” omgivelser.

Hadde egentlig ikke tenkt å lage noen plate, men hadde en del ferdige låter liggende som vi skulle prøve ut. Etter hvert som prosessen gikk sin gang, Ble det lagd flere låter, og plutselig var vi midt i gang med mitt hittil beste og mest omfattende musikk prosjekt, noen gang!

Denne gang ble låtene bygd opp fra bunnen av, og framgangsmåten har vært helt annerledes en det jeg har vært vant til fra før. Vi startet opp i Mars og ble ferdig innspilt i nå nettopp. Utover høsten skal det mikses, deretter skal plata masteres før den trykkes.

Musikkvideo skal også spilles inn. Vi har også laget en egen radio versjon av en låt som skal sendes ut rundt omkring, litt før plata kommer.

Album tittel er ikke helt bestemt enda. Plata skal også gis ut digitalt, samt på Spotify og Itunes. Utgivelses tidspunkt er heller ikke klart, men trolig tidlig 2013. I tillegg kan jeg nevne at mange dyktige musikere har vært innom studioet og bidratt med forskjellige instrumenter og vokal på dette prosjektet.
I tillegg til meg selv på Vokal og Gitar har disse musikerne bidratt:

Arve Karlsen: Bass
Pål Steinnes: keyboards
Einar Olav Larsen: Fele
Roar Øien: Pedal Steel
Daniel Røssing: Piano
Anders Halten: Munnspill
Ove Andre Østgård: Orgel
Bjørn Dyrnes: Bass
Hans Nyberg, Frank Scott, Lill Trude Myrslo, Robert Mære og Jon Håkon Boneng : Kor.

Musikkstil denne gang er litt av det samme som før, men med noe mer blues og rockabilly preg. Kanskje er den enda mer Gitarbasert denne gang.. Lydbildet totalt, er nok også bedre denne gang. Så langt er vi veldig fornøyd med resultatet.

Plata kommer til å inneha 14 helt nye låter.
I forbindelse med utgivelsen, vil det bli en del promotering. Live spillinger, Radio osv…

Se min facebook profil eller evnt hjemmeside for mer info, bilder etc.

Hilsen Geir Engen 47857221
www.geirengen.com
http://www.facebook.com/geir.engen.12?ref=tn_tnmn

Mark Knopfler til Norge i juni 2013!!!

I dag kom den gledelige nyheten om at Mark Knopfler spiller tre konserter i Norge neste år! Dette er første gangen godeste Mark holder tre konserter på rappen her i Norge. Billettsalget starter onsdag 5.september kl.09!
Her kan du oppleve gitarguden neste sommer:
11.juni: Vikingskipet på Hamar
12.Juni: Bergenhus Festning, plenen
13.juni: DNB Arena i Stavanger

Mediedekning:
NRK
Rogalands Avis
Hamar Dagblad
Bergens Tidende
Bergenfest
Hamar Olympiske Anlegg