Press "Enter" to skip to content

Måned: september 2012

Romeo and Juliet

Se Mark snakke om sin National Steel og hvordan den la grunnlaget for Romeo and Juliet. Klippet er hentet fra den kommende TV-dokumentaren Guitar Stories, som vises på Sky TV i oktober.

Hva er din favoritt?

Privateering har i dag vært i salg i tre uker, og albumet ligger nå på 4.plass på VGs liste over de 40 mest solgte albumene i Norge den siste uka. De to foregående ukene har det vært en 1.- og en 2.plass. Siden dere antakelig har fått hørt en del på utgivelsen nå, tenkte vi å ta en liten avstemning for å se hvilken sang dere liker best. Så, hva er din favoritt?

[poll id=»7″]

Gudbedre, så vakkert…

Marks nyeste album Privateering har fått blandede kritikker etter at det ble sluppet i butikkene for drøyt to uker siden. Hvis det er én derimot, som virkelig har forstått hva dette dreier seg om, så er det musiker, journalist og forfatter Arild Rønsen. På sin webside snakker han varmt om både Knopfler og hans siste plate, og det varmer jo godt hos oss Knopfler-fans. Les Rønsens omtale her.

Guitar Stories

Sky TV starter den 16.oktober en ny serie kalt Guitar Stories. John Illsley fra Dire Straits er programleder, og hva er vel mer naturlig enn å besøke selveste Mark Knopfler i første episode? Se trailer fra den kommenende serien her. Dette ser veldig lovende ut! 🙂

Vikingskipet snart utsolgt…

Det er solgt 7000 billetter til Mark Knopflers konsert i Vikingskipet den 11.juni 2013. 1000 plasser er fremdeles tilgjengelige, så hvis du enda ikke har skaffet deg billett til neste års store konsert på Østlandet er det ingen tid å miste. Billetter kjøper du her.