Press "Enter" to skip to content

Måned: februar 2013

Ingen ekstrakonsert i Stavanger…

dnbEtter at Stavanger-konserten i høst ble utsolgt på drøyt 20 minutter, var arrangøren av konserten i DNB Arena raskt ute med å annonsere at de ville prøve å få til en ekstrakonsert. Vi har nå fått bekreftet at dette dessverre ikke blir noe av…

Har du Knopfler-billetter å selge?

knopfler070908-0.JPGVi har et medlem som ikke fikk sikret seg billetter til konserten i Stavanger den 13.juni i sommer. Er det i den anledning noen som har, eller kjenner noen som har, to til fem billetter å selge til den aktuelle konserten? I så fall kan dere kontakte oss på mail@mknorge.com, så skal vi videreformidle informasjonen. På forhånd takk!

Knopfler utsolgt…

mark-knopfler19Samtlige billetter til Mark Knopflers tre konserter i Norge denne sommeren er nå utsolgt. Det betyr at Mark har solgt ca.20.000 billetter i Norge til den kommende «Privateering»-turneen, og dermed også satt ny rekord for billettsalg i Norge siden den første soloturneen hans i 1996. Knopfler er med andre ord mer aktuell i Norge som soloartist enn noen gang før, og dette er jo hyggelige nyheter! Vi gjør oppmerksom på at det fremdeles er mulig å kjøpe festivalpass for alle fire festivaldagene under Bergenfest, og dermed også få tilgang til Knopfler-konserten ved Festningen onsdag 12.juni… Ikke nøl!