Press "Enter" to skip to content

Måned: mai 2013

Billetter selges…

mk_ticketHvis du ikke har andre planer tirsdag 11.juni kan vi anbefale Mark Knopflers konsert i Vikingskipet. Vi har nå fått henvendelser fra to personer som selger to billetter hver til konserten på Hamar. Kontakt oss på mail@mknorge.com hvis du er interessert i noen av disse. Billettene selges til innkjøpspris.

Mjøsa har sluttet å stige…

vikingskipetFlommen på Østlandsområdet de siste dagene har jo gitt rom for spekulasjoner om hvorvidt konserten med Mark Knopfler i Vikingskipet den 11.juni står i fare for å bli rammet eller ikke, men vi har i dag fått en beroligende melding fra Vikingskipets arrangementssjef, og han sier at faren nå tilsynelatende er over. Gode nyheter der, altså, både for Knopfler-fans og østlendinger generelt 🙂

Royal Albert Hall står for tur…

rahI morgen, mandag 27.mai, starter Mark og bandet sitt seks kvelder lange opphold i Royal Albert Hall i London. Showene omtales ofte som spesielle av bandet, og hver av de seks konsertene er dedikert til en veldig organisasjon, der Mark vil bruke inntekter fra de ulike konsertene til å støtte disse organisasjonene. Du finner mer info om dette her. For å få en forsmak på hva som kan vente oss nordmenn når turnésirkuset ankommer Vikingskipet den 11.juni, så reiser vi i MKNorge til London til neste helg for å oppleve Mark Knopfler og hans band på hjemmebane. Vi kommer derfor ikke til å oppdatere turnésiden denne uken, fordi vi ønsker å at eventuelle overraskelser under disse konsertene forblir overraskelser også for oss. Vi kommer likevel sterkere tilbake, og lover å komme med en ordentlig konsertanmeldelse fra Londonoppholdet så snart vi er tilbake 🙂

Leter du fortsatt etter billetter?

mk_ticketI løpet av den siste måneden har vi i MKNorge fått henvendelser fra fans som trenger billetter til konsertene i Norge. Ett tips fra oss er å følge med på finn.no. Klikk deg direkte inn her! Lykketil!

Første show i Royal Albert Hall kan likevel kjøpes!

mark-knopfler_2329683bFør turnestart ble det klart at man ikke kunne kjøpe opptak fra de seks konsertene i Royal Albert Hall. Nå kan MKNorge slippe nyheten om at den første konserten likevel blir tilgjengelig for fansen! Dette ble bekreftet nå i kveld fra Markknopfler.com! Dette er gledelig nyheter! Showene i Royal Albert Hall er spesielle på mange måter så dette blir bra! Dermed kan man altså kjøpe den første konserten i Londons storstue likevel! Konserten får man på en flott USB-stick formet som den røde stratocasteren til Mark i en lekker gaveeske! Absolutt et must!