Press "Enter" to skip to content

Måned: august 2013

Mark spiller i USA i høst…

priI forbindelse med lanseringen av Privateering i USA, ett år etter at albumet ble sluppet i Europa, vil Mark og bandet utvide årets turné med noen datoer i USA denne høsten. Du finner mer info om dette på vår turnéside.

Mark opptrer på «Bridport Arts Centre»

SAMSUNG DIGITAL CAMERA Mark Knopfler som nylig har avsluttet sin suksessfulle «Privateering-turnè» hviler ikke på lauvbærene. Nå er det nemlig bekreftet at han skal delta på et veldedighetsshow i regi av «Bridport Arts Centre». Her vil Mark bli intervjuet om sin musikalske karriere samt svare på spørsmål fra publikum. En unik opplevelse med andre ord! Mer info kan man finne på websiden til «Bridports Arts Centre». Showet går av stabelen 27.september 2013.

«Privateering»-turneen er over…

DSCF3271Etter over 3 måneder på veien, gjennom 24 land og 70 konserter, har Mark Knopfler nå av sluttet sin Privateering-turné. Vi vil takke alle som har fulgt turnésidene våre disse månedene, og håper dere har fått noe ut av det. Du finner fremdeles siden i linken til høyre, så her er det mulig å ta et tilbakeblikk på setlister, bilder og videoer fra årets turné. Hva som skjer i Knopfler-leiren i tiden fremover er noe usikkert, men det går rykter om en USA-turné i løpet av høsten, så vi får bare avvente og se. Informasjonen finner du uansett på denne siden når den kommer…