Press "Enter" to skip to content

Måned: oktober 2018

BBC Radio 2

Mark Knopfler var i går gjest hos Ken Bruce ved BBC Radio 2. Under besøket fremførte han Romeo & Juliet, den nye singelen Good On You Son og også Paul Simons The Boxer sammen med Guy Fletcher, Danny Cummings og Robbie McIntosh. Se og hør opptakene her:

Turnéside

Vi har opprettet en egen side relatert til den kommende Down the Road Wherever-turneen i 2019. Denne finner du ved å trykke på turnéplakaten til høyre på denne siden.

Mark Knopfler til Norge!

Da er det endelig klart: Mark Knopfler kommer til Norge i forbindelse med sin Down The Road Wherever Tour 2019, og besøker både Ålesund, Bergen og Oslo i løpet av tre intensive dager her hjemme. Datoer og spillesteder er som følger:

  • 7.juni 2019: Ålesund, Sparebanken Møre Arena
  • 8.juni 2019: Bergen, Bergenfest
  • 9.juni 2019: Oslo, Oslo Spektrum

For info om billettsalg, se Marks offisielle webside.

Turné 2019

Det er nå bekreftet at Mark Knopfler legger ut på en ny verdensturné i 2019. Turneen starter i Barcelona i april og vil gå på kryss og tvers gjennom Europa frem til og med juli. Deretter fortsetter turneen i USA i august og september. Ingen datoer i Norge er foreløpig offentliggjort, men vi kommer tilbake med mer info så fort vi vet noe mer. Trykk her for detaljer.

IMAGinACTION

Mark Knopfler var i går gjest på scenen under IMAGinACTION, en internasjonal filmklippfestival i Italia. Se hele intervjuet her (amatøropptak):

Nytt NRK-intervju

Nytt intervju med Mark Knopfler fra NRK i kveld. Mark lover å besøke Norge neste år, men sår samtidig litt usikkerhet rundt fremtidig turnévirksomhet…

Turneene er nok den delen av artistkarrieren som vil få meg til å stryke med. Jeg må bestemme meg for hvor lenge jeg kan fortsette med det, sier Mark Knopfler til NRK.

Les intervjuet her.