Press "Enter" to skip to content

Måned: oktober 2020

PS Please

Mark er én blant mange artister som bidrar på Sir Cliff Richards nye 80-årsjubileumsalbum Music … The Air That I Breathe. Albumet ble sluppet i går, og sangen hvor Mark bidrar med umiskjennelig gitararbeid, PS Please, kan høres her.

Stand By Me

Mark Knopfler er én av mange artister som denne høsten har bidratt på en nyinnspillingen av Ben E. Kings klassiker «Stand By Me». Singelen ble sluppet på 60-årsdagen for den originale utgivelsen, 27.oktober 2020, og inntektene fra singelen går til hjelpeorganisasjonen «Help Musicians». Mark er dessverre ikke med på videoen, men han bidrar på gitar. Er det noen som hører han i mixen? Sangen er også tilgjengelig på Spotify, mm.

Goodwood SpeedWeek 2020

Mark Knopfler spilte i dag «Going Home» live under Goodwood SpeedWeek som en hyllest til tidligere formel 1-fører Stirling Moss som døde tidligere i år:

The Great North Run

The Great North Run er det største halvmaratonet i verden, og foregår årlig mellom Newcastle og South Shields, i den nordøstlige delen av England. Mark Knopflers «Local hero» har med årene blitt en signaturlåt for dette løpet, og i år, når løpet ikke kan gjennomføres på normal måte, men i stedet løpes individuelt, så har Mark Knopfler spilt inn en ny versjon av «Local Hero» til løperne i sitt studio i London. Hør den usedvanlige vakre versjonen her: