Press "Enter" to skip to content

Andrew Zuckerman – Music (oppdatert)

Forfatteren Andrew Zuckerman har nylig sluppet boken Music, et musikalsk portrett av en rekke kjente artister – inkludert Mark Knopfler. Boken er basert på intervjuer med artistene der de snakker om “the process of making music, the power of music, and the experience of writing, producing, and performing”. Alle intervjuene er fanget på film, og med hvert eksemplar av boken følger en unik kode. Denne koden gir deg mulighet til å laste ned filmen via bokens hjemmeside. Music kan nå kjøpes hos flere norske webbutikker, deriblant CDON, Capris og Bokkilden…

Intervjuet med Mark Knopfler ble foretatt i British Grove Studios, og under har vi samlet bilder og videoer fra seansen…
Se et utdraget av intervjuet med Mark Knopfler:Se traileren til den komplette filmen:Se “behind the scenes”-materiale: