Press "Enter" to skip to content

Prince’s trust-auksjon…

0

I kveld arrangeres “The Prince’s Trust Rock Gala” i Royal Albert Hall i London. Konserten er arrangert av Paul Crockford Management, managementet til Mark Knopfler. Mark skal dessverre ikke spille i kveld, men Guy Fletcher, Marks keyboardist, sitter klar bak tangentene i “in-house”-bandet. Av andre artister som skal opptre finner vi blant annet Eric Clapton, Tom Jones og Brian May. I tillegg til konserten, som har til hensikt å samle inn penger til The Prince’s Trust Foundation, arrangeres det en auksjon der man kan by på blant annet en bass-gitar signert av Sting, en håndskrevet og signert tekst av Elton John og en av trommene som Danny Cummings brukte under Get Lucky-turneen til Mark Knopfler i sommer. Denne er signert av alle i bandet, inkludert Mark Knopfler, og budrunden pågår her. Lykke til!