Press "Enter" to skip to content

When Jack Frost came for Christmas…

0

Første søndag i advent er her, og i den anledning har det tydeligvis begynt å snø på www.mknorge.com. Det hører vel med til årstiden… Vi håper at dette vil være med på å skape litt julestemning på disse sidene, og at det dermed skal bli enda litt koseligere å ta en tur innom 🙂 Vi vil forøvrig minne om at Mark Knopfler HAR én julesang i katalogen sin, nemlig The Ragpicker’s Dream fra albumet med samme navn. Det er sånn sett fullt mulig å høre på Mark Knopfler under julemiddagen, og i juletiden generelt, og fremdeles beholde den gode stemningen… Vi ønsker med dette alle sammen en fin førjulstid, og lover å jobbe aktivt for å få tak i de siste nyheten relatert til Mark Knopfler, også i desember 🙂 Velkommen innom! Kay og Jarle.

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar