Press "Enter" to skip to content

Turneen er over…

0

I går kveld endte Mark Knopfler og Bob Dylan sin Europa-turné med en konsert i Hammersmith Apollo i London. Setlistene til Mark i løpet av høsten har stort sett bestått av 11 låter, inkludert sanger som What It Is, Speedway at Nazareth og Brothers in Arms, men den største overraskelsen har helt klart vært fremføringen av Haul Away, Privateering og Corned Beef City, tre helt nye låter som muligens blir å høre på neste års utgivelse. Etter hvert har også Mark tatt mer og mer del i showet til Bob Dylan, og under gårsdagens avslutningshow spilte han gitar på henholdsvis Leopard-Skin Pill-Box Hat, It’s All Over Now, Baby Blue og Things Have Changed. I tillegg dukket han også opp igjen på scenen for å spille OG synge sammen med Bob på turneens absolutt siste låt – Dylans Forever Young. Se en flott video av begivenheten i opptaket under. I dag er Mark og bandet tilbake i British Grove Studios for å fortsette arbeidet med neste års utgivelse, og forhåpentligvis kommer det mer info om dette i løpet av de nærmeste dagene. Heng med!

Duetten til Mark og Bob ble i går også omtalt på websiden til The Rolling Stones Magazine.

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar