Press "Enter" to skip to content

Breaking news!

Paul Crockford, Mark Knopflers manager, bekrefter ovenfor MKNorge at Mark Knopfler vil turnere Europa i 2013. Vi vet foreløpig lite om detaljene rundt dette, men det tyder med andre ord på at det ikke blir noen album-turné i 2012. Hvis Marks nye soloalbum slippes i løpet av sommeren er det likevel lov å håpe på en eller annen form for promo-turné, men her er det mange usikkerhetsmomenter. I følge tidligere rykter skal Mark i løpet av året også ferdigstille filmmusikken til Pat O’Connors Private Peaceful, en film som angivelig skal slippes i 2012, men dette har foreløpig ikke blitt bekreftet på noe vis fra Marks management. For oss som hadde håpet på Europa-turné i 2012 er jo bekreftelsen litt skuffende, men samtidig har vi jo fått bekreftet av det vil bli nye konserter, forhåpentligvis i Norge, i løpet av 2013. Vi følger som vanlig løpende med, og kommer raskt tilbake med mer info når dette foreligger. I mellomtiden får vi bare glede oss over en kommende Europa-turné i 2013 🙂

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar