Press "Enter" to skip to content

Norsk gitar til Mark Knopfler – Oppdatert

Husemoens Gitarmakeri på Lillehammer lager det som angivelig skal være den første gitarserien noen gang uten bruk av regnskogtømmer. I høst sendte gitarmakeren et eksemplar fra «Norwegian Wood»-serien over til Mark Knopflers studio i London, og det er ikke umulig at Knopfler tar gitaren i bruk på sitt kommende album. NRK snakket med Husemoen denne uka, og det intervjuet finner du her. På spørsmål fra MKNorge svarer Guy Fletcher følgende på hvorvidt Mark har tatt gitaren i bruk eller ikke:

Yes, it’s a beautiful guitar. I have been using it on my next album. It’s very well built and sounds delightful but it is a joy to play. One of those instruments that is difficult to put down.

Albumet Guy refererer til er et studioalbum han selv jobber med, men han vil altså ikke røpe hvorvidt Mark har benyttet den norske gitaren på sitt kommende album – enda…

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar