Press "Enter" to skip to content

Marks kommende album er ferdig

Guy Fletcher bekrefter nå at ferdigstillingen av Mark Knopflers kommende studioalbum er fullført. Det betyr i prinsippet at miksingen er ferdig, og at den etter hvert lange innspillingsprosessen, som startet i februar i fjor, er avsluttet. Det er foreløpig lite bekreftet informasjon om utgivelsen, men vi vet at den slippes i løpet av året. Et realistisk anslag vil være september, men vi må nok bare avvente dette inntil videre. Det skal visstnok ha blitt spilt inn flere sanger til dette albumet enn til noen andre tidligere utgivelser, og det lover jo veldig godt. Om alle de innspilte sangene blir med på det endelige resultatet er jo aldri godt å si, men det beviser ihvertfall at Mark fremdeles er en produktiv låtskriver – kanskje mer nå enn noen gang før. I tiden fremover kan vi glede oss til å få vite mer om albumtittel, cover, antall sanger, låtliste, med mer. MKNorge kommer til å følge dette tett, så heng med for oppdatert info om 2012s viktigste plateutgivelse…

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar