Press "Enter" to skip to content

Mark på kongelig film-premiere

0

Onsdag denne uken var det premiere på Disney-filmen African Cats i Storbritannia, en film om det truede dyrelivet i Kenya. Filmen er laget til inntekt til veldedighetsorganisasjonen Tusk Trust, og trakk en rekke celebre personer. Mark Knopfler var på plass på den røde løperen sammen med sine kone Kitty og deres eldste datter Isabella, og det samme var prins William og Kate Middleton. Den store nyheten er likevel at Mark, som nylig har vært på hestesafari, annonserte at han vil holde en veldedighetskonsert i Royal Albert Hall for å støtte organisasjonens arbeid. Vi kommer tilbake med mer info om dette så fort vi finner ut noe…

I’m a supporter of Tusk and everything it’s doing, I’ll be doing a special show at the Royal Albert Hall for Tusk. I’ve just come back from a horse riding safari and it was inspiring.

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar