Press "Enter" to skip to content

Takk, Norge!

0

Kjære alle Knopfler-fans.

Takk for en fantastisk konserthelg på norsk jord, og takk for mange hyggelige møter! Vi har hatt noen veldig innholdsrike dager i både Ålesund, Bergen og Oslo, og opplevd tre forskjellige konserter som alle hadde sine høydepunkter. Vi er mektig imponert over det Mark og bandet presterte i løpet av disse dagene, og tør påstå at dette er noe av det beste han har levert her hjemme i nyere tid. Er dere enige? Vi håper på det 🙂

Mark reiser nå videre sørover i Europa, og vil fortsette denne delen av turneen frem til midten av juli. Da er det pause for han og bandet før turneen fortsetter i Nord-Amerika den 16.august. Mange lurer på hvordan det blir med Marks turnévirksomhet i fremtiden, og selv om vi naturligvis ikke vet noe sikkert så har vi i hvert fall fått et forsterket håp i løpet av disse dagene om flere konserter og et nytt besøk i Norge ved en senere anledning. Enn så lenge får vi leve på helga som var, og glede oss over at Mark fremdeles leverer på det høye nivået han gjør. Vi er optimister, og gir naturligvis beskjed om det skulle skje noe nytt. I mellomtiden skal vi bare nyte musikken…

Vi sees – down the road wherever…

Kay Edvin og Jarle

Comments are closed.