Press "Enter" to skip to content

Gratulerer med 70-årsdagen, Mark!

I dag fyller Mark Knopfler 70 år, og vi i MKNorge ønsker naturligvis å sende en stor gratulasjon i hans retning på denne spesielle dagen. Mark betyr så mye for så mange, og han fortsetter å skrive musikken til utallige menneskers liv, over 40 år inn i en allerede svært så omfattende musikkarriere. I disse dager er han blant annet lynende aktuell med den fem måneder lange «Down the Road Wherever»-turneen, som om få dager, etter et kortere avbrekk, starter opp igjen i USA.

Vi i MKNorge unner han alt det beste på denne spesielle dagen, og ønsker han også mange gode og produktive år fremover. Gratulerer så mye med dagen, Mark, og takk for all musikken – vi setter utrolig pris på alt du gjør!

Foto: Henrik Hansen.

Comments are closed.