Press "Enter" to skip to content

Turneens siste konsert i kveld…

I kveld står Mark Knopfler på scenen i Madison Square Garden i New York for den siste av totalt 86 konserter i forbindelse med årets Down the Road Wherever-turné. Norgesbesøkene i juni virker allerede et godt stykke unna, og det er litt vemodig å tenke på at turneen vi lenge så frem til nå er over… Hva som skjer fremover vet vi dessverre lite om, men vi er likevel mer optimistiske med tanke på en fremtidig turné nå enn vi var i begynnelsen av året. Mark har har virkelig imponert på scenen i 2019, og det er ingenting som tilsier at han skal slutte med konserter nå – snarere tvert i mot. Det er dog ikke utenkelig at det blir turnévirksomhet i en noe mindre skala i fremtiden, men vi tror uansett at Norge har en god sjanse for et nytt besøk hvis dette skulle skje. Vi følger i hvert fall med, og skulle det skje noe sånt så lover vi å informere dere om dette. Med det sender vi Mark og bandet noen gode tanker før kveldens konsert, og håper at nyheter om en kommende utgivelse og nye konserter ikke er langt unna. Til da…

Foto: Roger Van Der Laan

Comments are closed.