Press "Enter" to skip to content

Ingrid Langevei Mæland – Fanklubbens yngste medlem

Som tidligere nevnt er vi veldig takknemlige for fanbrev fra våre medlemmer. Har du en spesiell konsertopplevelse du ønsker å dele? Har du møtt Mark Knopfler? Eller kanskje du har lyst til å bare skrive noen ord om hvordan ditt forhold til Mark Knopfler og Dire Straits er? Vi tar i mot med takk, og denne gangen har vi fått en hilsen fra fanklubbens tilsynelatende yngste medlem. 12 år gamle Ingrid Langevei Mæland fra Kristiansand forteller her om hvordan hun gjennom sin bror oppdaget Mark Knopfler og Dire Straits, og hvordan hennes skolehverdag som fan av en gammel rockehelt utarter seg i en klasse som generelt sett har en litt annen musikksmak enn henne selv…

Les hennes historie her.

Takk for brevet, Ingrid!