Press "Enter" to skip to content

Haukelandshallen – 2005

SHANGRI-LA TOUR – HAUKELANDSHALLEN
Lørdag 14.mai 2005
Av Kay Edvin Nessæther

Dette ble utvilsomt vår største opplevelse noen gang. Vi hadde som sagt fått en avtale med Guy Fletcher i Oslo dagen før om at vi skulle få komme backstage. Vi satte oss på flyet tidlig om morgenen og kom til Bergen. Vi møtte opp fulle av forventninger utenfor Vestlandshallen for å vente på at Mark og bandet skulle komme. Etter en lang ventetid fikk vi øye på bilkortesjen deres som kom kjørende mot oss. Guy vinka til oss fra bilen faktisk. Etter ei stund kom Guy gående ut mot oss, men vi kunne ikke bli med enda fordi han måtte snakke med Mark først. Etter enda mere ventetid såg vi plutselig at både manageren og Mark selv stakk hodet ut fra døra der de var…sikkert for å se hvem vi var. Så ble de borte ei stund igjen før Guy endelig kom ut til oss og fortalte at vi kunne få bli med inn. En vill opplevelse!!!

Vi ble tatt i mot av manageren til Mark, Paul Crockford, som viste oss veien backstage der bandet og Mark var. Vi satte oss ned i sofan der og venta….Nå var det like før vi skulle få møte vår store helt!! Først kom bandet og hilste på oss før de satte seg ned med instrumentene sine, så endelig, kom Mark selv ut med ett smil om munnen, han skøya og lo. Han håndhilste på hver og en av oss før han satte seg i en stol lenger bort sammen med sin gode venn, Jimmy Nail som var der på besøk. Bandet begynte å jamme foran oss, mens Mark satt og klappa med. FANTASTISK!!

Mark signerte det vi ville ha signert av t-skjorter, Dire Straits skjerf og til og med gitaren til Vidar som han hadde med seg. Mens vi satt der var alt helt uvirkelig…..UBESKRIVELIG.