Press "Enter" to skip to content

Stig Morten – Oslo Spektrum 2008

Dette er helgen som går over i historien som den morsomste, flotteste, supreste, you name it!! Gleden over endelig å få komme til spektrum var enorm. To timer med strålende musikere og nydelig musikk gikk så alt for fort. Plutselig var ekstranumrene over og jeg satt igjen med en enorm glede og tomhet på en gang. Smilet gikk rundt ørene! Det var verdt ventingen. Men konserten var bare en del av en større helhet. Dette var virkelig min helg. Bare hør her:

Før konserten gikk jeg og familien min en tur på aker brygge. På tur opp igjen gikk vi oss på Guy F. utenfor Grand. Da han skulle sette seg inn i bilen for å reise til Spektrum, bad jeg om å få et bilde av han og de tre jentene mine. Selvsagt stilte han opp. Han smilte og pratet og vi ønsket han lykke til med konserten. Men kvelden var ennå ung…

Minstejenta mi på 8 år hadde ordnet seg med autografblokk og penn. Skulle ha autografen til MK… Hun stod helt foran ved scenen og stod oppå «gjerdet» ved scenen. Da alle i bandet hadde bukket og tatt i mot applausen, snudde MK seg rundt og kom mot oss. Det ble ingen autograf, men Trude fikk PLEKTERET TIL MARK i gave…

Men ikke nok med det. Jenta mi på 12 fikk også et plekter av en gitarteknikker etter at Mark og gjengen hadde gått. STORT!!!! Dette skal rammes inn!!

Men sist med ikke minst. Mandagen ble brukt til shopping. I det vi kommer forbi stortinget på tur mot Bogstadveien og slottet, så svinger en feit Mersj forbi oss og parkerer utenfor Grand hotell. Hadde ikke gjengen reist likevel… Jeg og jentene stilte oss opp for å se an situasjonen. Plutselig kommer MK og Danny ut og setter seg utenfor hotellet. Etter at de har bestilt en kaffe, går jeg bort til de og spør om jeg kan ta et bilde av MK og jentene mine. KLART DET, var svaret… Mark husket jenta mi som fikk plekteret, Han spurte om hun hadde tatt vare på det… MK var i kjempehumør og spurte om vi likte showet. Han snakket mye til jentene mine. Kanskje han savnet sine egne??? Danny kjente oss igjen fra første rad. Vi hadde gjort inntrykk.

Jeg tok et bilde av MK og jentene og håndhilste på begge to. Mark lovet å komme tilbake!!! Er ikke dette KONGE, så vet ikke jeg.

Det var ikke nødvendig med fly for å komme seg hjem til Nordmøre. Så høyt oppe var jeg!!!

Mvh Stig Morten

[nggallery id=18]